U Banjaluci će se 28. i 29. avgusta 2021. godine održati drugi po redu “Dječiji sajam Banja Luka” sa dosada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu!

“Dječiji sajam Banja Luka 2021″ održaće se 28. i 29. avgusta u Sportskoj dvorani Borik u Banjaluci. Najveća porodična manifestacija biće događaj na kome posjetioci mogu pronaći proizvode po jedinstvenim promotivnim cjenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama i predavanjima.

“Festivalski dio ovogodišnjeg sajma pjesmom i plesom otvoriće mališani iz predškolskih ustanova. Želimo da podignemo manifestaciju na još viši nivo, pa će u fokusu biti promocija lijepih sadržaja i najkvalitetnije zabave ne samo za djecu nego za cijelu porodicu“, istakli su iz organizacionog tima.

Kako su naveli, ove godine se očekuje mnogo veći krug izlagača, te će akcenat biti na učenju, kako bi mališani, pored lijepih uspomena, kućama ponijeli i nova saznanja.

“Kao i prošle godine, očekuje se ponuda proizvoda iz svijeta igračaka, slatkiša, njege za djecu, tehnologije, ali i sportskih aktivnosti neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i za njegovanje sportskog duha od malih nogu. Posjetioci će moći da uživaju u gejming-kutku, kutku posvećenom sportu i zdravoj hrani, ali i kreativnom kutku“, saopštili su organizatori.

Ulaz za sve posetioce je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka. Organizator “Dječijeg sajma Banja Luka 2021” je kompanija RS CONSULTING and TRADE d.o.o. iz Banjaluke, koja će kroz ovaj društveno-odgovoran projekat na najbolji način pripremiti atmosferu za obeležavanje Međunarodnog dana djece – 20. novembra.

Pridružite nam se i na ovaj način budite jedan od ambasadora djece i porodice, a kako je sve izgledalo 2019. godine pogledajte u videu.