Sve za djecu

Svezadjecu.ba je online platforma koja na jednom mjestu donosi proizvode svjetskih i domaćih brendova za djecu i roditelje.

Na našoj platformi korisnici širom BiH mogu kupovati ručno rađene i unikatne proizvode iz Bosne i Hercegovine za djecu direktno od raznih prodavača.

Na Svezadjecu.ba su dobrodošli i oni koji ne proizvode, već distribuiraju proizvode namenjene za djecu, a koji se ne mogu pronaći u velikim distributivnim lancima.

Pod istim, virtuelnim, krovom zajedno svoje proizvode nude kreativni preduzetnici, mali porodični biznisi, hobisti, čuvari starih zanata i uvoznici raznih proizvoda za djecu i roditelje.

Naša platforma daje priliku svim kvalitetnim proizvođačima i prodavačima, velikim i malim brendovima, da na jednom mjestu kvalitetno prezentuju sve svoje proizvode.

Ručno rađeni

proizvodI za djecu

Putem naše platforme kreativne mame nude svoje ručno rađene, pomno osmišljene proizvode za djecu od biranih materijala najviše kvalitete.

Igračke, dječji mini šatori za igru, dječje papučice, platnene pelene i haljinice neodoljivih dezena i boja, marame za dojenje, nosiljke za bebe, jastuci za novorođenčad, gnijezda za bebe,  samo su dio originalne ponude proizvoda za one najmanje kreirane s majčinskom ljubavlju i pažnjom.

Mnogi stvaraju divne proizvode za naše najmlađe i mi ih pozivamo da nam se pridruže kako bi njihov rad uspješno približili svim majkama, očevima, bakama i djedovima, tetama i stričevima, svima koji žele za one najmlađe nešto drugačije i nešto stvoreno ručno, nešto domaće stvarano s ljubavlju.

 

rucno-radjeno-za-bebe-i-djecu
Prenosivi-krevetac-Lorelli-Bertoni

Svjetski poznati brendovi

Dječjeg asortimana

Osnovna ideja ove internetske platforme je da na jednom mjestu okupi svjetske poznate brendove i male domaće proizvođače

Naša misija je ponudimo vrhunske proizvode za srećnije i lakše djetinjstvo. 

Kupcima nudimo veliki broj proizvoda, po najpovoljnijim cjenama.

Trudimo se da pratimo inovacije na tržištu dječije i bebi opreme, potrebe roditelja i mališana, kako bi mališanima omogućili veselije i prijatnije djetinjstvo, a roditeljima pomogli i olakšali najljepšu ulogu u životu.Posjeti naše prodavnice

Nemamo centralno skladište, već se sve kupovine vrše direktno od proizvođača. Možeš da razgledaš po prodavnicama i vrstama proizvoda.

Dodaj proizvode u korpu

Postoje proizvodi koje prodavci imaju na lageru, ali i proizvodi koji se izrađuju specijalno za kupca tek nakon narudžbine.

Plati kad stignu na adresu

Cijena dostave zavisi od prodavača, a kod nekih je i besplatna. Ukoliko, na primer, kupiš pet proizvoda od pet različitih proizvođača, očekuj da će ti stići pet paketa i da ćeš za svaki od tih paketa platiti poštarinu (osim u slučaju da je neki od prodavaca ponudio besplatnu poštarinu).

OUR Newsletter!

It only takes a second to be the first to find out about our latest news