Trotinet Mini Micro Deluxe Navy Blue LED romobil

199,00 KM

Brend:

  • Micro Mobil

Trotinet Mini Micro Deluxe Navy Blue LED romobil

Jedinstveni, moćno dizajnirani, patentirani Mini Micro romobil za djecu uzrasta 2+ .

Osnovne karakteristike

  • Za uzrast: 2-6 godina
  • Pogodan za sve vrste asfalta
  • Deklarisana nosivost:  50 kg
  • Težina romobila: 1,99kg
Cijena dostave za kupovinu u iznosu do 200,00 KM je 8 KM, dok je za kupovinu i iznosu preko 200,00 KM dostava besplatna.

Trotinet Mini Micro Deluxe Navy Blue LED romobil

Sada testiran na nosivosti do 50kg, s novom ručkom podesivoj po visini i sa svijetlećim točkovima.

Djeca, roditelji i stručnjaci su ovaj romobil na svjetskim sajmovima više puta izabrali kao romobil godine! Ovaj romobil – trotinet ne samo da potiče kretanje i vježbanje, već pomaže djeci poboljšati ravnotežu, koordinaciju i motoričke sposobnosti. Mini Micro Deluxe posebno je razvijen za malu djecu i predškolce u saradnji sa švicarskim medicinskim stručnjacima. Drška T-upravljača čini ga još sigurnijim i ima sigurnosnu bravu tako da ga samo roditelji mogu ukloniti, kad je potrebno, za skladištenje. Mini Micro-ov jedinstveni mehanizam za nagib i upravljanje je patentiran, a gazište je ojačano fiber staklom. Meka plastika i zaobljeni rubovi olakšavaju rukovanje mlađoj djeci i dodatno pomažu pri izbjegavanju ozljeda.

Zbog svoje iznimne izdržljivosti, trajnosti i poboljšane nosivosti, dijete će ga moći koristiti najmanje do 6. godine života.

Istaknite se i budite viđeni s našim novim Mini Micro Deluxe LED izdanjem. Ovaj Micro Scooter svijetli sa LED svjetlima na točkovima. Zasljepljujuće osvjetljenje točkova ne samo da vožnju vašeg skutera čini zabavnijom, već i poboljšava vašu vidljivost u mraku. Sljedeće izvanredne karakteristike točkova: Mini Micro LED točkovi izliveni su u visokokvalitetni prozirni poliuretan od 120 mm (PU) za onu super glatku, mekanu vožnju Micro skutera na koju ste navikli. Za svjetla nisu potrebne baterije zbog načina induktivnog punjenja. ABEC 9 ležajevi garantuju najveću preciznost i trajnost.

Osnovne karakteristike

Za uzrast: 2-6 godina.

Pogodan za sve vrste asfalta.

Deklarisana nosivost:  50 kg.

Težina romobila: 1,99kg.