Micro Štitnici Pink (S)

55,00 KM

Brend:

  • Micro Mobil

Zaštita koljena i laktova pri vožnji Micro romobila ili bicikla je izuzetno važna. Micro štitnici za koljena i laktove dostupni su sa sistemom za zatvaranje koji se lako kopča! Stoga se dužina traka mora prilagoditi samo jednom. Nakon toga, štitnici se lako mogu staviti i skinuti sa sistemom zatvaranja na klik. Ovo je posebno zgodno za djecu, jer ne moraju stalno prilagođavati kaiševe. Nadalje, na ovaj način čičak trake se ne koristi previše. Kakvo olakšanje i za djecu i za roditelje!

Udobna EVA podloga: Jastuci su sa podlogom od pjene za još veću udobnost. Vanjska ljuska je od tvrde plastike za što bolju zaštitu.

Čvrsti i izdržljivi štitnici za svaku avanturu.

Dolaze u super poklon pakovanju.

Obim lakta: S: 15 – 19 cm, M: 17 – 21 cm, L: 20 – 25 cm

Obim koljena: S: 21 – 27 cm, M: 25 – 31 cm, L: 29 – 34 cm

Cijena dostave za kupovinu u iznosu do 200,00 KM je 6 KM, dok je za kupovinu i iznosu preko 200,00 KM dostava besplatna.

  Opis proizvoda:

  • Zaštita koljena i laktova pri vožnji Micro romobila ili bicikla je izuzetno važna. Micro štitnici za koljena i laktove dostupni su sa sistemom za zatvaranje koji se lako kopča! Stoga se dužina traka mora prilagoditi samo jednom. Nakon toga, štitnici se lako mogu staviti i skinuti sa sistemom zatvaranja na klik. Ovo je posebno zgodno za djecu, jer ne moraju stalno prilagođavati kaiševe. Nadalje, na ovaj način čičak trake se ne koristi previše. Kakvo olakšanje i za djecu i za roditelje!

  Karakteristike:

  • Udobna EVA podloga: Jastuci su sa podlogom od pjene za još veću udobnost. Vanjska ljuska je od tvrde plastike za što bolju zaštitu.
  • Čvrsti i izdržljivi štitnici za svaku avanturu.
  • Dolaze u super poklon pakovanju.

  Dimenzije i težina:

  • Obim lakta: S: 15 – 19 cm, M: 17 – 21 cm, L: 20 – 25 cm
  • Obim koljena: S: 21 – 27 cm, M: 25 – 31 cm, L: 29 – 34 cm
Veličina:

27-30, 31-34

55,00 KM
( 0 reviews )